neděle 13. prosince 2015

Co takhle dát si...

...chléb. Tento příspěvek jsem si úmyslně nechávala na zimní období, kdy není nouze o infekce různého druhu. Možná znáte, možná ne, ale zkuste osvědčený léčebný prostředek alpských horalů, který je doslova nabitý vitamíny.

 Potřebovat budete chlebík podle své chuti, já upřednostňuji lámankový, nebo jiný, který obsahuje množství semínek a zrníček všeho druhu. Krajíc namažeme máslem a medem a poté poklademe plátky česneku. Nezapomeňte vyndat středový klíček, právě ten totiž mnohým způsobuje zažívací potíže. Na závěr hustě posypte tymiánem. Tato nezvyklá kombinace chutná překvapivě dobře a jako léčivou svačinku si ji dejte alespoň jednou denně. Bacily pak nemají žádnou šanci.
 


Romana

P.S. A nezapomeňte na dobrý, třeba šípkový nebo zázvorový čaj!

Žádné komentáře:

Okomentovat